0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2011 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και δραστηριοποιούμεθα σε όλη την Ελλάδα με πωλήσεις προιόντων τεχνολογίας ΕΜ. Οι ΕΜ εφαρμόζονται με θεαματικά αποτελέσματα για την επίλυση σύγχρονων περιβαλλοντικών και υγειονομικών προβλημάτων σε όλον τον κόσμο. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που η απαίτηση για οικολογική αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών είναι συνεχής και επιβεβλημένη, τα προιόντα μας  με αποδοτικό και κυρίως βιολογικό τρόπο βρίσκουν λύσεις στη γεωργία, την κτηνοτροφία, τον κήπο, το νοικοκυριό, την επεξεργασία και τον καθαρισμό του νερού, την κομποστοποίηση και την επεξεργασία των λυμάτων.

Προμηθεύουμε τους καταναλωτές μας με προϊόντα που βασίζονται στην τεχνολογία των Ωφέλιμων Μικροοργανισμών (ΕΜ) δηλαδή πολύ απλά  ωφέλιμους μικροοργανισμούς σαν αυτούς που βρίσκονται στο φυσικό μας περιβάλλον αλλά απαλλαγμένους απο οτιδήποτε άλλο μη ωφέλιμο, σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες και δοσολογίες.

Είμαστε επίσημος αντιπρόσωπος των αυθεντικών EM-Προϊόντων της Αυστριακής εταιρείας Multikraft και αποκλειστικοί προμηθευτές των αντιστοίχων προϊόντων της εταιρείας Emteh της Κροατίας.

Χρήσεις

Τα σκευάσματα που διαθέτουμε  

  • Αναζωογονούν τα υποβαθμισμένα εδάφη.
  • Συμβάλουν στην καλή διαβίωση των ζώων.
  • Εξουδετερώνουν τις οσμές οπου υπάρχουν και είναι επιβαρυντικές για ανθρώπους, ζώα και το περιβάλλον.
  • Βοηθούν στον καθαρισμό δεξαμενών νερού, οικιακών και αστικών λυμάτων
  • Αντικαθιστούν χημικά καθαριστικά και απολυμαντικά.

Η Naturam ειναι η επίσημος αντιπρόσωπος των αυθεντικών EM-Προϊόντων της Αυστριακής εταιρείας Multikraft.

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MULTIKAFRT 

1977 .

Ίδρυση της Multikraft με την παραγωγή και διανομή ειδικών ζωοτροφών για όλα τα ζώα εκμετάλλευσης.

1986 .

Ως πρωτοπόρος, η Multikraft ξεκινά μια τροφή χωρίς αντιβιοτικά που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο γεωργός με την ίδια απόδοση. Η Multikraft διαδραματίζει ήδη εδώ ένα πρωτοποριακό ρόλο και δείχνει ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή – το 2006 τα αντιβιοτικά στη ζωοτροφή απαγορεύτηκαν γενικά.

Η καλή ανάπτυξη και η αποδοχή της αγοράς τροφών που δεν περιέχουν αντιβιοτικά για τους χοίρους, επιτρέπει το επόμενο βήμα: Μαζί με τη διαχείριση Hardegg στο Großkadolz / Κάτω Αυστρία αναπτύσσεται το μοντέλο κρέατος “GOLDRING”: Από την παραγωγή χοιριδίων έως την πλάκα του καταναλωτή, υπάρχει ένα μοντέλο κρέατος με συνεχές μοντέλο για πρώτη φορά Διασφάλιση ποιότητας. Λειτούργησε έως ότου πωλήθηκε το 1993.

1997 .

Μέσα από τη συνεχιζόμενη αναζήτηση νέων ευκαιριών που συμβάλλουν αποφασιστικά στην αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας, συναντήσαμε την τεχνολογία EM για πρώτη φορά.

Οι αρχικές προσπάθειες στην κτηνοτροφία ως συμπληρωματική ζωοτροφή (ζυμωμένο φυτικό εκχύλισμα) δείχνουν πολλά υποσχόμενη επιτυχία. Ξεκινά η ανάπτυξη άλλων τομέων εφαρμογής.

2007 .

Η τότε 350χρονη Stumpflhof στην κεντρική Άνω Αυστρία θα γίνει η νέα θέση του Multikraft. Ένα τυπικό αγρόκτημα Hausruck, το οποίο αποκαθίσταται και ανοικοδομείται με φυσικά υλικά όπως μαλλί, καλαμπόκι, κάνναβη, πηλό, φυσική πέτρα και φυσικά επεξεργασμένο ξύλο Thoma που έχει κοπεί μετά το φεγγάρι. Το πιο σύγχρονο κτίριο παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων εργαστηριακών χώρων για την παραγωγή προϊόντων με μικροοργανισμούς, κατασκευάζεται στη συνέχεια.

Από το 2009.

Ξεκινήστε με την οργάνωση εκδηλώσεων και στρογγυλών τραπεζιών για τη διάδοση της γνώσης EM. Εκτός από τα κανονικά καφέ της EM, υπάρχει επίσης η ετήσια ημέρα θεμάτων και η αγορά Advent με περισσότερους από 1.000 επισκέπτες.

2015.

Ξεκίνησε με 10 συνεργαζόμενους αντιπροσώπους · το 2015 υπήρχαν ήδη πάνω από 900 στις γερμανόφωνες χώρες. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε 25 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ άλλων μέσω των θυγατρικών bioNrg στην Ιταλία και της Multikraft Australia.    

 

σχετικα με την naturam

Αυτό που προσφέρουμε

Movie568.gif
Movie568.gif

Με το www.naturam.gr έχουμε ανοίξει μια πύλη όπου ο καθένας μπορεί να αγοράσει EM-Προϊόντα με απευθείας σύνδεση και να βρει πολλές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης τους.

Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε τους Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς σε διάφορους τομείς.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλές από τις προτεινόμενες εφαρμογές και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απο τα αποτελέσματα, αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο για όλους τους άλλους. Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτή την ιστοσελίδα παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Έχουμε καταγράψει τις πληροφορίες αυτές προς όφελος των χρηστών με καλή πίστη και με τη δέουσα επιμέλεια. Κατά συνέπεια, η Naturam δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν όχι αναμενόμενα αποτελέσματα.

We

ποιοτητα & πιστοποιηση

Πιστοποιημένη Ποιότητα Προϊοντος

Χωρίς ποιότητα μια εταιρία
και ένα προϊόν είναι απλά
κενές υποσχέσεις.

Γι αυτό δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες και με την υποστήριξη της Multikraft παρέχουμε υπέυθυνες συμβουλές.

Μένουμε πιστοί στις αρχές και τις απαιτήσεις μας.
Προμηθευόμαστε προϊόντα με προδιαγραφές από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO,  HACCP, PASTUS +)

Συμμετέχουμε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, με σύνεδρους από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες που εφαρμόζουν την τεχνολογία των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών, εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και ανταλλάσουμε εμπειρίες, απόψεις, εφαρμογές και μελέτες.

Είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι στον σκοπό μας και θέτουμε υψηλούς στόχους για την εφαρμογή και την διάδωση των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών σε όλους τους τομείς

×