0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Που χρησιμοποιούμε τους EM

Οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί, δημιουργούν ένα περιβάλλον που καταστέλλει τα παθογόνα μικρόβια και εξουδετερώνουν την ρύπανση του περιβάλλοντος. Με την βοήθεια των αποτελεσματικών μικροοργανισμών μπορούμε να καλλιεργήσουμε σε ένα έδαφος περισσότερο εύφορο, με πιο ανθεκτική χλωρίδα και πανίδα, αλλά και να παράγουμε καλύτερης ποιότητας τρόφιμα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά.
Η καταστολή της διαδικασίας σήψης με την χρήση Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών, έχει θετική επίδραση σε όλους τους τομείς της Κτηνοτροφίας. Τόσο η υγρή, όσο και η στερεά κοπριά έχουν σαφώς λιγότερη οσμή, και είναι συμβατές με το χώμα και τα φυτά. Σύμφωνα με τις εκθέσεις των ειδικών οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί, καλλιεργούνται στο έντερο και αυτό ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την αντίσταση του ζώου. Τα ζώα είναι υγιέστερα και διαπιστώνετε καθημερινή ανάπτυξη και αύξηση της ποιότητας με ταυτόχρονη μείωση του κόστους λειτουργίας. Οι ΕΜ βοηθούν στην καταπολέμηση των ασθενειών και στην δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος. Είναι σε θέση να μειώσουν τη χρήση των αντιβιοτικών και άλλων χημικών ουσιών. Με τον ψεκασμό των ΕΜ και τη χρήση οργανικών ουσιών ζυμώσεως, ως συμπλήρωμα ζωοτροφών, είναι δυνατόν να βελτιωθεί η υγεία των ζώων.

Χρησιμοποιώντας τους Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς σε μονάδες καθαρισμού λυμάτων αλλά και γενικότερα στην διαχείριση των απορριμμάτων, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα εξαλειφθούν πλήρως οι δυσάρεστες οσμές. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς:

  • Στον καθαρισμό των βόθρων και γενικά σε συστήματα αποχέτευσης, καθώς μειώνουν τον όγκο και την δυσοσμία των λυμάτων κατά 80 με 90%
  • Σε εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού για την μείωση της λάσπης και την εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών.
  • Σε σκουπιδότοπους για την αντιμετώπιση των οσμών αλλά και την μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

Σε όλες τις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων στο στάδιο της διαλογής των απορριμμάτων για την καταπολέμηση των οσμών, αλλά και στην φάση της κομποστοποίησης.

Οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για την αντιμετώπιση της μόλυνσης στο νερό, και στην διαχείριση των αποβλήτων και των λυμάτων. Ακόμα τους χρησιμοποιούμε στις ιχθυοκαλλιέργειες, στις πισίνες, σε δεξαμενές, λίμνες και υδραγωγεία. Οι ΕΜ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση του πολλαπλασιασμού των ειδών στα οικοσυστήματα ποταμών, λιμνών και άλλων υδάτων.

Για να εξασφαλίσουμε το περιβάλλον που απαιτούν τα ψάρια, και ειδικότερα οι λίμνες, θα πρέπει να βελτιώσουμε την υγεία της λίμνης και της λάσπης που περιέχεται σε αυτή. Η εφαρμογή των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση του σαπροπηλού και την εξάλειψη των παθογόνων βακτηρίων από το νερό και την λάσπη. Οι ΕΜ μπορούν επίσης να αφαιρούν τα αέρια της ζύμωσης (H 2 S, NH 3 , κλπ.), και να διατηρούν σταθερή την ισορροπία του οξυγόνου στο νερό.
Με τη βοήθεια των ΕΜ μπορούν να ανακυκλωθούν απορρίμματα όπως κοπριά, υγρή κοπριά, απορρίμματα κουζίνας, φύλλα γρασίδι και άλλες οργανικές ουσίες. Όταν ψεκάσουμε αυτά τα υλικά με τους ΕΜ, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως υψηλής ποιότητας κομπόστα (λίπασμα). Με τον ίδιο τρόπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσουμε τους ΕΜ σε χωματερές και σε εγκαταστάσεις κομποστοποίησης (πολτοποίησης ) για τη μείωση των μυγών και της δυσοσμίας.

Η χρήση των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών στην καθαριότητα του σπιτιού σας, θα σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, και θα σας απαλάξει από την χρήση χημικών απορρυπαντικών, και την χρήση χλωρίου. Τα καθαριστικά με ΕΜ καθαρίζουν σε βάθος και απολυμαίνουν.

Επίσης η χρήση των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών, στους κήπους σας και στα μποστάνια σας, θα δώσουν καλύτερη γεύση και ποιότητα στους καρπούς, χωρίς λιπάσματα και χημικά πρόσθετα.

Περιεχόμενο Ακορντεόν
Οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί επηρεάζουν το βακτηριακό περιβάλλον με τέτοιο τρόπο ώστε να επικρατούν οι δημιουργικοί μικροοργανισμοί. Έτσι επιτυγχάνεται ένα περιβάλλον στο οποίο οι μικροοργανισμοί παίζουν έναν θετικό ρόλο μέσω της ζύμωσης, όσον αφορά την ανάπτυξη των φυτών, την ποιότητα και την ευφορία του εδάφους. Κατά την διαδικασία της αποσύνθεσης εξαφανίζεται η σήψη, με αποτέλεσμα να χάνεται λιγότερη ενέργεια. Ένα έδαφος στο οποίο κυριαρχούν οι εποικοδομητικοί μικροοργανισμοί είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άριστο επίπεδο παραγωγής, να αναστείλει τις ασθένειες και να συμβάλει στην παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας.
Φυσικοί Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί
×