0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Μελέτες & Πιστοποίηση

Με πρότυπο τη φύση, όλα τα προϊόντα μας βασίζονται σε στελέχη μικροοργανισμών που απαντώνται παγκοσμίως, τα οποία αντιστοιχούν στην κατηγορία 1 (ασφαλή για τρόφιμα) και είναι 100% απαλλαγμένα από ΓΤΟ. Τα προϊόντα ζύμωσης παράγονται σε μια διαδικασία πολλαπλών σταδίων με αρκετό χρόνο για να ωριμάσουν και να ξεκουραστούν. Μόνο τότε γεμίζειΕπίδραση των αποτελεσματικών μικροοργανισμών(EM) ξεδιπλώθηκε. Τέλος, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας τα καθιστά πρακτικά βοηθήματα για το σπίτι και τον κήπο, στην κτηνοτροφία και τη γεωργία καθώς και στα καλλυντικά.
Ο ποιοτικός έλεγχος των τελικών προϊόντων Multikraft πραγματοποιείται στο εσωτερικό εργαστήριο PCR και από ερευνητικούς εταίρους στην Αυστρία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιαπωνία. Όλα τα βασικά μικρόβια ελέγχονται εσωτερικά. Μέσα από συνεχή περαιτέρω ανάπτυξη, βελτίωση και έρευνα, εμείς στη Multikraft παράγουμε ποιότητα που θα συνεχίσει να πληροί τα υψηλά μας πρότυπα στο μέλλον. Η εφαρμογή των απαιτήσεων των διαφόρων προτύπων ποιότητας όπως ο «Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης» (ISO) ή HACCP, pastus +, QS, Bio Austria and Austria Bio Garantie, συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση των αντιπροσώπων και συνεργατών μας μέσω συνεδρίων, σεμιναρίων και η εσωτερική εκπαίδευση μας βοηθούν να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας.

ποιοτητα & πιστοποιηση

Πιστοποιημένη Ποιότητα Προϊοντος

Χωρίς ποιότητα μια εταιρία
και ένα προϊόν είναι απλά
κενές υποσχέσεις.

Γι αυτό δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες και με την υποστήριξη της Multikraft παρέχουμε υπέυθυνες συμβουλές.

Μένουμε πιστοί στις αρχές και τις απαιτήσεις μας.
Προμηθευόμαστε προϊόντα με προδιαγραφές από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO,  HACCP, PASTUS +)

Συμμετέχουμε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, με σύνεδρους από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες που εφαρμόζουν την τεχνολογία των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών, εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και ανταλλάσουμε εμπειρίες, απόψεις, εφαρμογές και μελέτες.

Είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι στον σκοπό μας και θέτουμε υψηλούς στόχους για την εφαρμογή και την διάδωση των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών σε όλους τους τομείς

×