0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Επίσημος Αντιπρόσωπος

Η NATURAM είναι επίσημος αντιπρόσωπος των αυθεντικών EM-Προϊόντων της Αυστριακής εταιρείας Multikraft και του ζεόλιθου Zeo.bas

Η NATURAM προσφέρει ξεχωριστή ποιότητα, προσεγμένη τιμή, και πολλούς διαφορετικούς τύπου ζεόλιθου.

Τι είναι ο Ζεόλιθος

Πρόκειται για 100% φυσικό ορυκτό που χωρίς καμιά χημική κατεργασία παρά μόνο εξόρυξη, θρυμματισμό και κοσκίνισμα, είναι έτοιμο για χρήση με πάρα πολλές εφαρμογές. Ο Ζεόλιθος από μόνος του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ. Είναι ένα καταπληκτικό ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ορυκτό, με χίλιες χρήσιμες εφαρμογές, το οποίο βοηθά το φυτό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα θρεπτικά συστατικά και το νερό που βρίσκονται στο έδαφος αλά και στον αέρα που περιβάλλουν τα φυτά μας.

  • O Ζεόλιθος στη Γεωργία και Κτηνοτροφία. Ο ζεόλιθος είναι ένα φυσικό ορυκτό προϊόν, χωρίς καμιά χημική κατεργασία. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κτηνοτροφία ως προσθετικό διατροφής στα βοοειδή, στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, στους χοίρους, τα πουλερικά (κρεατοπαραγωγής & παραγωγής αυγών) και τα πρόβατα.
  • Ο Ζεόλιθος και η Τεχνολογία των Ενεργών Μικροοργανισμών. Ο ζεόλιθος συνδυάζεται άριστα με την τεχνολογία των Ενεργών Μικροοργανισμών (EM), επιτυγχάνοντας τον έλεγχο μυκητολογικών ασθενειών. Η τεχνολογία των (ΕΜ), δρα πρωτίστως προληπτικά, αλλά και αναζωογονητικά, επιτυγχάνοντας την εξυγίανση και τον εμπλουτισμό του εδάφους, συμβάλλει σε μια υγιής, βιώσιμη και σταθερά ποιοτική καλλιέργεια. Η ύπαρξη ωφέλιμων ζυμογόνων μικροοργανισμών και οργανικής ύλης, αποτελούν τα πιο βασικά στοιχεία για την δημιουργία ενός εύφορου, γόνιμου και υγιούς εδάφους.
×