0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Είναι σε όλους γνωστό ότι το νερό είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά στη ζωή του ανθρώπου.

Ιδιαίτερα για τον ανθρώπινο οργανισμό και τις λειτουργίες του οι ευεργετικές ιδιότητες του είναι πολυδιάστατες. Εκτός των άλλων η κατανάλωση νερού είναι η μοναδική ακίνδυνη μέθοδος αποτοξίνωσης του οργανισμού, που βοηθάει δηλαδή αποτελεσματικά να αποβάλλει τις τοξίνες χωρίς τη χρήση φαρμάκων, φυσικά και αποτελεσματικά.

Ωστόσο το νερό που φτάνει στις βρύσες μας, έχει διανύσει χιλιόμετρα σε ευθύγραμμους σωλήνες αντίθετα με τη φειδοειδή του κίνηση στη φύση, και συγκεντρώνεται στο υδραγωγείο όπου χλωριώνεται για την εξαφάνιση παθογόνων μικροοργανισμών.  Μετά ξεκινάει τη πορεία του μέσα από τους σωλήνες ύδρευσης και καταλήγει στη βρύση μας περιέχοντας ακόμα διάφορες μολυντικές ουσίες. Σ αυτό το πρόβλημα είναι λύση ο καθαρισμός με κάποια φυσικοχημική μέθοδο;

Όχι, γιατί όλες οι προτεινόμενες φυσικοχημικές μέθοδοι, όπως φίλτρα ενεργού άνθρακα, φίλτρα με υπεριώδη  ακτινοβολία, οζονισμό και αντίστροφη όσμωση μπορεί ενδεχομένως να αποβάλλουν από το νερό τους ρύπους, δεν μπορούν όμως να αποκαταστήσουν την ενεργειακή του δύναμη και τη ζωτικότητά του.

Τι σημαίνει αυτό; Το νερό έχει εγγεγραμμένες στη δομή του όλες τις συχνότητες των διαφόρων ουσιών με τις οποίες έχει έλθει σε επαφή και δη ουσιών επιβλαβών και επειδή «το νερό έχει μνήμη» διατηρεί στη συχνότητα της επιβλαβούς ουσίας που υπήρχε μέσα του ακόμα και εάν η ουσία αυτή απομακρυνθεί με συμβατικό τρόπο και δεν ανιχνεύεται πλέον στη χημική ανάλυση.

Ας φέρουμε ένα παράδειγμα. Αν με κάποιο συμβατό τρόπο απομακρύνουμε το χλώριο από το νερό η συχνότητα ( το μήκος κύματος) του χλωρίου και επομένως η βλαπτική του επίδραση θα εξακολουθεί να υπάρχει και χωρίς τη φυσική ύπαρξη του χλωρίου.

Αυτές λοιπόν τις βλαπτικές επιδράσεις στο νερό που εξακολουθούν να υφίστανται και μετά την απομάκρυνση των ουσιών που τις προκαλούν, αυτές τις «κακές μνήμες» σβήνουν, εξουδετερώνουν τα ΕΜ κεραμικά.

 

Επαναφέρουν έτσι το νερό στη σωστή του ποιότητα αυτή ακριβώς που μπορεί να αναγνωρίσει ο οργανισμός μας ώστε να μπορεί το νερό να λειτουργήσει αποτελεσματικά ως αποτοξινωτικό.

Επί πλέον τα ΕΜ κεραμικά με την ανταλλαγή ιόντων έχουν την ικανότητα να καταστέλλουν κάθε είδους «αρνητικές πληροφορίες» που έχει το νερό και να αποκαθιστούν έτσι την ενεργειακή του δυναμική και τη ζωτικότητά του.

Τα υπέρυθρα κύματα που εκπέμπουν εξ άλλου σβήνουν τις «πληροφορίες» τοξικών μορίων του νερού και το επαναφέρουν στην πρωτότυπη καθαρότητα του.

Επί πλέοντα ΕΜ κεραμικά εργάζονται ως αντιοξειδωτικά. Δεν αναστέλλουν μόνον την οξείδωση αλλά και αντιστρέφουν την οξείδωση που έχει ήδη δημιουργηθεί.

Τέλος τα ΕΜ κεραμικά συμβάλουν δυναμικά και αποτελεσματικά στην επαναφορά του περιβάλλοντος.

Η διάρκεια ζωής τους είναι απεριόριστη, αρκεί κάθε 3-6 μήνες, ανάλογα με την χρήση τους και την ποιότητα του νερού, να βράζονται για 10 λεπτά περίπου,  ή να εμβαπτίζονται για 12 ώρες σε υγρό διάλυμα Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών (EM Active) και μετά να στεγνώσουν για 6 ώρες στον ήλιο.

×