0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Οικολογικές Λύσεις

Οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί περιέχουν ένα μίγμα από τα φωτοσυνθετικά βακτήρια (Rhodopseudomonas palustris), βακτήρια γαλακτικού οξέος (Lactobacillus plantarum και Lactobacillus casei) και ζυμομύκητα (Saccharomyces cerevisiae).

Αρκετοί από αυτούς τους μικροοργανισμούς εδώ και καιρό είναι γνωστοί στην ιατρική και στην βιομηχανία των τροφίμων και είναι εξαιρετικά επωφελής για τους ανθρώπους, τα ζώα (π.χ. αιγοπρόβατα), φυτά, έδαφος και νερό.

Οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί είναι φυσικοί και δεν έχουν γενετικά τροποποιηθεί. Για είκοσι και πλέον χρόνια, η έρευνες στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες έχουν επανειλημμένως επιβεβαιώσει ότι οι ΕΜ είναι πλήρως ασφαλή και αβλαβή για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί χρησιμοποιούνται στη γεωργία, την καλλιέργεια κηπευτικών, την καλλιέργεια φρούτων και την αμπελοκαλλιέργεια. Στην κτηνοτροφία . Έχουν επίσης μια σημαντική συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας των υδάτων και τη μείωση της ιλύος σε λίμνες, βιότοπους και αλιευτικές περιοχές.

Οι ΕΜ εφαρμόζονται με θεαματικά αποτελέσματα σε όλες τις Ηπείρους.                  Για όλους του κλάδους υπάρχουν αντίστοιχες μελέτες που είναι αναρτημένες  https://www.multikraft.com/en/products-applications/animal-husbandry/ 

Τα προϊόντα μας είναι υγρά συμπυκνώματα καθώς και σκόνες / υποστρώματα. Κατασκευάζονται με αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας αποκλειστικά στην Αυστρία με βάση τους αποτελεσματικούς μικροοργανισμούς

Σύμφωνα με τον (ΕΚ) 834/2007 και 889/2008. AT-N-01-BIO δεν πρόκειται για  γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, αλλά για προϊόντα από  100% φυσικά συστατικά, από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Πιστοποίηση από: Agrovet GmbH Αυστρίας. Καταχωρημένο και στο κατάλογο InfoXgen.

×