0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Εξάλειψη οσμών

Οι Αποτελεσματικοί Μικροοργανισμοί (ΕΜ) της Multikraft® επιτρέπουν στους ιδιαίτερα ευαίσθητους ανθρώπους  να αναπνέουν με ευχαρίστηση.

 Χρησιμοποιούνται  ως σπρέι δωματίου, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές. Έτσι αποφεύγουμε την κάλυψη με χημικά αρωματικά. 

Το σπρέι δωματίου ΕΜ δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα.

Εξαλείφει οριστικά τις οσμές αντί να τις καλύπτει.

 

ΕΜ  KLAR    Αποσμητικό χώρου γενικής χρήσης  

Εξουδετερώνει τις οσμές και βελτιώνει το κλίμα των εσωτερικών χώρων. Λειτουργεί αποτελεσματικά σε μούχλα και δεσμεύει τη σκόνη.

Το EM Klar Aktiv μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενικό αποσμητικό χώρου. Είναι ιδανικό για τη μείωση των οσμών σε στάβλους ή κιβώτια απορριμμάτων. Το EM Klar Aktiv εξασφαλίζει επίσης ένα λαμπερό τρίχωμα για τα κατοικίδια και ανανεώνει τους χώρους ύπνου. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες καθώς δεν περιέχει αιθέρια έλαια.

Βελτίωση του εσωτερικού περιβάλλοντος

Ο καπνός του τσιγάρου, ή άλλες δυσάρεστες οσμές εξουδετερώνονται και δημιουργείται ένα θετικό εσωτερικό περιβάλλον.

Διάλυμα ψεκασμού

10,00 – 50,00 ml   EM Clear Active σε 1,00  lit   Νερό

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Αναμείξτε το EM Clear Active με νερό και ψεκάστε μερικές φορές στο δωμάτιο μία ή πολλές φορές την ημέρα αναλόγως.

Λειτουργεί αποτελεσματικά σε μούχλα και δεσμεύει τη σκόνη.

Το EM Clar Aktiv μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενικό αποσμητικό χώρου.

Εξάλειψη οσμών σε χώρους ύπνου, δίσκους απορριμμάτων γάτας και θήκες για μικρά ζώα

Για την καταστολή των οσμών, τα αγαπημένα σημεία ύπνου ή τα κλινοσκεπάσματα ψεκάζονται απευθείας.

Σπρέi 10-100 ml     EM Clear Active σε  1  lit     Νερό

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Ανακατέψτε το EM Clear στο νερό και ψεκάστε το καλάθι, τον δίσκο απορριμμάτων γάτας ή το περίβλημα με διάλυμα EM Clear,  20 ml σε 1 lit νερό σε συχνότητα ανάλογα του φορτίου των οσμών.

Είναι ιδανικό για τη μείωση των οσμών σε στάβλους ή κιβώτια απορριμμάτων. 

Το EM Clar Aktiv εξασφαλίζει επίσης ένα λαμπερό τρίχωμα για τα κατοικίδια και ανανεώνει τους χώρους ύπνου. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες καθώς δεν περιέχει αιθέρια έλαια.

Το περιεχόμενο φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος ( όχι σε ψυγείο).

Συνιστάται όταν αραιώνεται με νερό να  χρησιμοποιείται σε διάστημα 2-3 ημερών.

Δοσολογία για οσμές:

Για τη φροντίδα των κατοικίδιων σας, αντί ακριβών «ειδικών» σαμπουάν μπορείτε να χρησιμοποιείτε  το FKE  ή το EM Active. Με την χρήση του, αδιάλυτο ή αραιωμένο κατά 10 – 20%, εξαλείφεται την εμφάνιση δερματικών παθήσεων, μυκητιάσεις και κάθε είδους ερεθισμούς. Επιπλέον, για την καθημερινή φροντίδα τους, μπορείτε να ψεκάζετε το      τρίχωμα τους, ή να τους κάνετε μασάζ με ένα μαλακό ύφασμα που θα το έχετε ψεκάσει με το υγρό σκεύασμα.
Ο περιορισμός της χρήσης χημικών απολυμαντικών θα συμβάλει σημαντικά στην υγεία και στην ζωντάνια των ενηλίκων σκύλων και ειδικά των κουταβιών.

Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ψεκασμό και για την υγιεινή και απολύμανση των χώρων ύπνου, κιβώτια απορριμμάτων και σκευών, με 10% AMActive ή διάλυμα ΕΜ kliar (δεν αφήνει καφέ ίχνη). Χάρη σε αυτό, θα διατηρείτε πάντα μια ευχάριστη μυρωδιά στο χώρο τους και θα περιορίζεται σημαντικά την ανάπτυξη των ακάρεων.

Σε Γάτα: 1 κουταλιά του γλυκού υγρό συμπλήρωμα διατροφής Multikraft® με βότανα σε 1 λίτρο νερού (10 ml)  ή 10 ml  ανά κιλό μαλακής η ξηράς τροφής.

Δοσολογία για οσμές:

Επίσης χρησιμοποιείτε το ίδιο ή το ΕΜ kliar (δεν αφήνει καφέ ίχνη)  για την εξάλειψη των οσμών, στην άμμο, στην πάνα,  στον χώρο διαβίωσης και στα κιβώτια απορριμμάτων.

Ανάλογα με τη δυσάρεστη οσμή, ψεκάζουμε με διάλυμα FΚE ή ΕΜ kliar (20 ml σε 1 lit νερό) σε συχνότητα ανάλογα του φορτίου των οσμών.

Το περιεχόμενο φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος ( όχι σε ψυγείο).

Συνιστάται όταν αραιώνεται με νερό να  χρησιμοποιείται σε διάστημα 1-2 ημερών.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας

×