0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Κατοικίδια

Το Υγρό Συμπλήρωμα Διατροφής με Αποτελεσματικούς Μικροοργανισμούς Multikraft® και Εκχύλισμα Βοτάνων

Μειώνει την ψυχολογική ένταση και κάνει το κατοικίδιο σας πιο  ήρεμο και χαρούμενο.

Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές.

Μειώνει τις διάρροιες. 

Εξισορροπεί την μικροχλωρίδα του εντέρου  ενισχύοντας το  ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Περιορίζει τις δερματικές παθήσεις.

Δίνει στο τρίχωμα λάμψη και βοηθάει στην επούλωση τυχών τραυμάτων.

Αποφεύγεται την χρήση ισχυρών αντιβιοτικών που διαταράσσουν την εντερική τους χλωρίδα.  Αποφεύγεται τον ψεκασμό με χημικές δηλητηριώδεις ουσίες για την καταπολέμηση των εντόμων. Δεν χρειάζεσθε προβιοτικά, βιταμίνες, ένζυμα, ενισχυτικά, ρυθμιστές pH αλλά και εμβόλια.            

Είναι απολύτως φυσικό προϊόν και την αποτελεσματικότητα του τεκμηριώνουν ήδη πολλές πανεπιστημιακές μελέτες παγκοσμίως.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συμπλήρωμα στην τροφή και στο νερό, αλλά και σαν βιολογικό απολυμαντικό. Πλούσιο σε ένζυμα, φυτικά αντιβιοτικά, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και υπερβιοτικές ουσίες.

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος που περιέχονται στο παρασκεύασμα δημιουργούν όξινο περιβάλλον (pH 3,2) στον πεπτικό σωλήνα των κατοικίδιων, προστατεύοντάς το έτσι από τα παθογόνα.

Δοσολογίες  –  Εφαρμογές και άλλα προϊόντα για τα κατοικίδια:

Α1.  FKE  Φυτικό εκχύλισμα με ΕΜ Multikraft® και  εκχυλίσματα βοτάνων.  

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στη βελτίωση της ευεξίας και στη διατήρηση της υγείας των πτηνών σας. Πρόκειται  για υγρό μείγμα φυσικών ωφέλιμων μικροοργανισμών, οι οποίοι βρίσκονται  ελεύθεροι στην φύση. Αποτελείται κατά το μεγαλύτερο μέρος από Lactobacilli και ζυμομύκητες, μελάσα ζαχαροκάλαμου, οργανικά γαλακτοκομικά,  καθώς και εκχυλίσματα βοτάνων από την αναερόβια ζύμωση των ΕΜ μαζί με επιλεγμένα βότανα βιολογικής καλλιέργειας  ( κύμινο, γλυκάνισο, μάραθο, δενδρολίβανο, φύλλα σημύδας, χρυσόβεργα, μέντα, ρίζα μολόχας, φύλλα βατόμουρου). Χρησιμοποιείται συνήθως αραιωμένο ή και  αδιάλυτο. Έχει γλυκόξινη οσμή, χρώμα κίτρινο – καφέ και pH 3,4 – 3,9.  Διατηρείται ενεργό  προς χρήση για  ένα περίπου χρόνο χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του, αρκεί να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.  Δεν χρειάζεται ψυγείο. 

Συνιστάται όταν αραιώνεται με νερό να  χρησιμοποιείται σε διάστημα 1-2 ημερών.

Κατηγορία προϊόντος: Συμπλήρωμα Διατροφής στην κτηνοτροφία.

Η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη και καθαρά προληπτική.                                                                       

Μπορεί να εφαρμοστεί με δυο τρόπους:

Ψεκάζοντας την τροφή  ή  προσθέτοντας   στο νερό που πίνουν.

Δοσολογία για Σκύλους και  Γάτες.

Σε σκύλο: κάτω των 10 kg 5-10 ml την ημέρα.  Ανά 10 kg βάρους περίπου 10ml την ημέρα . Σε 1 λίτρο νερού ή ανά κιλό μαλακής η ξηράς τροφής10 ml .

Οι συχνές  εφαρμογές στο νερό ή στην τροφή έχουν σαν αποτέλεσμα να περιορίζουν στο ελάχιστο τις μυρωδιές στα ούρα και τα σκουλήκια στα κόπρανα. 

Τα κουτάβια αμέσως μετά τη γέννηση τους, πρέπει να λαμβάνουν το FKE. Οι δόσεις αυξάνονται σταδιακά. Μέχρι την ηλικία των 6 εβδομάδων λαμβάνουν 1 ml.  Τα κουτάβια 3 μηνών λαμβάνουν 2 ml, και στην ηλικία των 6 μηνών η  δόση φτάνει τα 5 ml.    Αν τα ζώα πίνουν EM από τη γέννηση τους, συνηθίζουν την γλυκόξινη γεύση και στην συνέχεια το απολαμβάνουν. Σε αγχωτικές καταστάσεις ή ασθένεια μπορούμε να διπλασιάσουμε την δόση ή να προσθέσουμε το  EM Bokashi, σε ποσότητα 1-2 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα.

Δοσολογία για οσμές:

Για τη φροντίδα των κατοικίδιων σας, αντί ακριβών «ειδικών» σαμπουάν μπορείτε να χρησιμοποιείτε  το FKE  ή το EM Active. Με την χρήση του, αδιάλυτο ή αραιωμένο κατά 10 – 20%, εξαλείφεται την εμφάνιση δερματικών παθήσεων, μυκητιάσεις και κάθε είδους ερεθισμούς. Επιπλέον, για την καθημερινή φροντίδα τους, μπορείτε να ψεκάζετε το      τρίχωμα τους, ή να τους κάνετε μασάζ με ένα μαλακό ύφασμα που θα το έχετε ψεκάσει με το υγρό σκεύασμα.
Ο περιορισμός της χρήσης χημικών απολυμαντικών θα συμβάλει σημαντικά στην υγεία και στην ζωντάνια των ενηλίκων σκύλων και ειδικά των κουταβιών.

Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ψεκασμό και για την υγιεινή και απολύμανση των χώρων ύπνου, κιβώτια απορριμμάτων και σκευών, με 10% AMActive ή διάλυμα ΕΜ kliar (δεν αφήνει καφέ ίχνη). Χάρη σε αυτό, θα διατηρείτε πάντα μια ευχάριστη μυρωδιά στο χώρο τους και θα περιορίζεται σημαντικά την ανάπτυξη των ακάρεων.

Σε Γάτα: 1 κουταλιά του γλυκού υγρό συμπλήρωμα διατροφής Multikraft® με βότανα σε 1 λίτρο νερού (10 ml)  ή 10 ml  ανά κιλό μαλακής η ξηράς τροφής.

Δοσολογία για οσμές:

Επίσης χρησιμοποιείτε το ίδιο ή το ΕΜ kliar (δεν αφήνει καφέ ίχνη)  για την εξάλειψη των οσμών, στην άμμο, στην πάνα,  στον χώρο διαβίωσης και στα κιβώτια απορριμμάτων.

Ανάλογα με τη δυσάρεστη οσμή, ψεκάζουμε με διάλυμα FΚE ή ΕΜ kliar (20 ml σε 1 lit νερό) σε συχνότητα ανάλογα του φορτίου των οσμών.

Το περιεχόμενο φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος ( όχι σε ψυγείο).

Συνιστάται όταν αραιώνεται με νερό να  χρησιμοποιείται σε διάστημα 1-2 ημερών.

Α2. ΕΜ Active Multikraft®

Απόλυτα  φυσικό προϊόν, κατάλληλο για τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των επιφανειών.

Περιορίζει αισθητά τις δυσάρεστες οσμές και απαλλάσσει τα κατοικίδια σας από τις μύγες.

Μειώνει την ψυχολογική ένταση και κάνει τα κατοικίδια πιο ήρεμα και ισορροπημένα.

Περιορίζει τις δερματικές παθήσεις. Δημιουργεί λαμπερό και υγιές τρίχωμα.

Κατάλληλο για την παραγωγή bokashi.

Α3.  ΕΜ κεραμικά   για την ενεργοποίηση του νερού. 

Τα EM Κεραμικά,  αποτελούνται από κεραμικό σε μορφή πορσελάνης και ωφέλιμους Μικροοργανισμούς.

Τα EM Κεραμικά συνιστούνται σε εκτροφεία που χρησιμοποιούν στάσιμο νερό από δεξαμενές και δοχεία ή ποτίστρες, καθώς και από δίκτυα ύδρευσης.  Καταπολεμούν  τα πιθανά βλαβερά βακτήρια του δικτύου ύδρευσης, και αποτρέπουν την μόλυνση του νερού.

 Η διάρκεια ζωής τους είναι απεριόριστη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ΕΜ κεραμικά στην κατηγορία  Ενεργοποίηση νερού – Κεραμικά

 Α4.   ΕΜ  KLAR    Αποσμητικό χώρου γενικής χρήσης  

Εξουδετερώνει τις οσμές και βελτιώνει το κλίμα των εσωτερικών χώρων. Λειτουργεί αποτελεσματικά σε μούχλα και δεσμεύει τη σκόνη.

Το EM Klar Aktiv μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενικό αποσμητικό χώρου. Είναι ιδανικό για τη μείωση των οσμών σε στάβλους ή κιβώτια απορριμμάτων. Το EM Klar Aktiv εξασφαλίζει επίσης ένα λαμπερό τρίχωμα για τα κατοικίδια και ανανεώνει τους χώρους ύπνου. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες καθώς δεν περιέχει αιθέρια έλαια.

×