0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Περιποίηση δέντρων και θάμνων

Βελτίωση του εδάφους με εδαφοκάλυψη 

Η εδαφοκάλυψη όχι μόνο διατηρεί στο έδαφος και στις ρίζες την υγρασία κατά τη διάρκεια παρατεταμένης ζέστης, αλλά επιβραδύνει την ανάπτυξη των ζιζανίων και το χώμα παρασύρεται  λιγότερο μετά από μια δυνατή βροχή.

Ψεκάστε τα υλικά της εδαφοκάλυψης με το EMActive ή το BB Boden,  το πρωί με δροσιά  ή το βράδυ, όχι σε δυνατό ηλιακό φως.  Αν ποτίζετε μια φορά την εβδομάδα 1:200 (20ml σε 10 lit νερού). Σε δενδρώδεις καλλιέργειες:1-2 lit το στρέμμα, 4-6 φορές τον χρόνο.

Προσθήκη EM Bokashi (EM compost) για λίπανση

Με την προσθήκη  οργανικού υλικού,  (compost), δημιουργείται πιο γρήγορα ένα σταθερό περιβάλλον και προωθείται η μετατροπή της οργανικής ύλης σε χούμο.

1ο βήμα  – λίπανση με ΕΜ bokashi

Δοσολογία για   10 m2
  • 3 – 5 κιλά   Μποκάσι
  • 1 – 2 κιλά  Zeo.Bas ( ορυκτή σκόνη πυριτίου)

Εφαρμογή : Πασπαλίστε το αυτοδημιούργητο Bokashi μαζί με το ZeoBas κάτω από τα δέντρα.   Χρόνος και Συχνότητα: Μια φορά το φθινόπωρο ή την άνοιξη.

2ο  βήμα   ενίσχυση

Δοσολογία  για 10 m2

  • 0,5   Lit    EM Active
  • 0,1   Lit     Terrafert εδάφους
  • 0,1  κιλά   ΕΜ κεραμική σκόνη
  • 5 – 10 Lit . νερό

Εφαρμογή: Ψεκάστε ή περιχύστε αμέσως το διάλυμα στο χώμα.

Χρόνος και Συχνότητα: Μια φορά το φθινόπωρο ή την άνοιξη.

 

Επεξεργασία δενδρυλλίων για καλύτερο σχηματισμό ριζών.

Για να προωθήσετε το σχηματισμό ριζών στα σπορόφυτα, βουτήξτε τις ρίζες για λίγο στο διάλυμα ΕΜ πριν από τη φύτευση.  Σε 1 lit νερό προσθέστε 100 ml EM Active, 50 ml Terrafert εδάφους.                                                                                                                 

Υπόδειξη:   Στη συνέχεια, πασπαλίστε τις ρίζες με ένα μείγμα 40 gr ZeoBas (ορυκτό πέτρωμα)  και 10 gr EM κεραμική σκόνη.

Προστασία  κορμών

Τα δέντρα επικαλύπτονται με μια πάστα για την επούλωση των πληγών και την προστασία τους από εξωτερικές επιδράσεις. 

EM-Ceramic Coat Tree για επάλειψη των κορμών

Για την προστασία των δέντρων από παθογόνους μικροοργανισμούς, από παγωνιές αλλά και για γενικότερη προστασία όλο το χρόνο, κάνουμε επάλειψη των κορμών με ειδικό μίγμα ΕΜ κεραμικής πάστας.  Με την μέθοδο αυτή αποτρέπουμε την ανάπτυξη  παθογόνων μικροοργανισμών και μυκήτων που διαχειμάζουν στις ρωγμές των κορμών,  μουμιοποιούμε τα αυγά και τις προνύμφες βλαβερών εντόμων, και αποτρέπουμε επίσης την οξείδωση των κορμών. Το φως του ήλιου αντανακλάται έντονα στο ανοιχτό γκρι χρώμα της πάστας, η οποία μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Το EM-Ceramic Coat  βοηθά τα δέντρα και  ενισχύει την αντίσταση τους  σε εξωτερικές επιρροές, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ψυχρής περιόδου. Εκτός από δέντρα, το EM-Ceramic Coat  μπορεί να εφαρμοστεί και σε αμπέλια, κλήματα, τριανταφυλλιές, σε διάφορους θάμνους, κλπ. Μετά την κοπή δένδρων, απλώστε την πάστα στις ανοιχτές πληγές. Προστατεύει από τα παράσιτα και την αποσύνθεση από μύκητες.

Σύσταση ΕΜ κεραμικής σκόνης:

17,5% ΕΜ κεραμική σκόνη

17,5% βιολογική σκόνη γάλακτος και

65% ορυκτή σκόνη ζεόλιθο πούδρα .

1: 1  σκονη &  ΕΜ υγρό

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας

×