0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Περιποίηση γκαζόν

Πώς να χρησιμοποιήσετε το EM στο γκαζόν και στον χλοροτάπητα

Το κοινό πλέον είναι απαιτητικό στη διαχείριση του χλοροτάπητα,  και δεν θέτει σε κίνδυνο το περιβάλλον ή την υγεία του. 

Η τεχνολογία των Αποτελεσματικών Μικροοργανισμών (EM) είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για οικιακούς χλοροτάπητες, πάρκα, σχολεία και γήπεδα γκολφ.

Το BB Boden ή το EMΑctive) εξασφαλίζει μια ευεργετική μικρο-οικολογία γιατί  βελτιώνει τη δομή του εδάφους, την αποστράγγιση, και συγκράτηση των υδάτων της ριζόσφαιρα του εδάφους.

Βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του χλοοτάπητα κατά τους μήνες της υπερβολικής ζέστης και υγρασίας όταν η πίεση των ασθενειών είναι ισχυρότερη.

Εφαρμόστε το EMΑctive  ή το BB Boden για  μεγαλύτερες επιφάνειες,  με ψεκαστήρα ή μέσα από το σύστημα άρδευσης, μία φορά την εβδομάδα κατά την περίοδο  ακραίας ξηρασίας (υψηλή περίοδος στρες)  με αραίωση 1:50

και για συντήρηση και τη διατήρηση της καλύτερης ποιότητας του χλοροτάπητα μια φορά το μήνα με αραίωση 1:100 

 Ψεκάστε τον χλοοτάπητα μετά το κούρεμα με ΕΜ. Ο ψεκασμός των υπολειμμάτων με BB Boden, προωθεί σε μεγάλο βαθμό με μεγαλύτερη ευκολία τη μετατροπή τους σε χούμο (compost) και προλαμβάνει το σχηματισμό της σήψης στο έδαφος.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας

×