0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Date:

Client:

Category:

Service:

Organic Products

Το FΚE της Multikraft® στα πτηνά

«Αγαπητέ Άγγελε συγχαρητήρια και για το συμπλήρωμα τροφής της Multikraft που έχεις με βότανα – αυτό της φωτογραφίας.

Το χρησιμοποιώ εδώ και τέσσερες μήνες σαν συμπλήρωμα στο νερό και στην τροφή.

Με το ίδιο ψεκάζω την στρωμνή τα πουλιά τα αυγά και τα σκεύη. Δεν έχω μυρωδιές και έντομα οι κουτσουλιές θρυμματίζονται. Για πρώτη φορά τα πουλιά μου είναι τόσο υγιή και ζωηρά τα φτερά τους καθαρά με ζωηρά χρώματα.

Με το ίδιο υγρό καθαρίζω τα πάντα δεν χρησιμοποιώ άλλα καθαριστικά ή απολυμαντικά. Πριν πέντε μέρες με το ίδιο υγρό ψέκασα ένα γατάκι που είχε σοβαρό δερματικό πρόβλημα που του έπεφταν και οι τρίχες, αποκαταστάθηκε τα προβλήματα με μερικούς ψεκασμούς.

 Ένας φίλος Αθηναίος μου είπε ότι το μικρό ph και τα βότανα είναι αυτά που κάνουν την όλη δουλεία και με διαβεβαίωσε ότι τα πουλία μου δεν θα αρρωστήσουν ποτέ. Το ίδιο χρησιμοποιεί και αυτός στην μονάδα του με της κότες και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αρρώστιες»    

Χρησιμοποιώντας το υγρό συμπλήρωμα διατροφής με ΕΜ MultiKraft και εκχύλισμα βοτάνων αποφεύγεται την χρήση ισχυρών αντιβιοτικών που διαταράσσουν την εντερική τους χλωρίδα, αποφεύγεται τον ψεκασμό με χημικές δηλητηριώδεις ουσίες για την καταπολέμηση των εντόμων και δεν χρειάζεσθε προβιοτικά, βιταμίνες, ένζυμα, ενισχυτικά, ρυθμιστές pH αλλά και εμβόλια. 

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος που περιέχονται στο παρασκεύασμα δημιουργούν όξινο περιβάλλον (pH 3,2) στον πεπτικό σωλήνα των πτηνών, προστατεύοντάς το έτσι από τα παθογόνα.

Οφέλη από τη χρήση του:

loader

CLOSED PROJECTS

Latest Projects List

×